ajaxLoader
Stropdassen

STROPDASSEN VOOR HEREN

Maak je semi-formele of formele look compleet met een selectie uit het assortiment herenstropdassen bij PakkenMode. Met zowel klassieke looks als trendy stijlen, heeft PakkenMode alle stropdassen voor mannen die je zoekt. Ontdek klassieke patronen en kleuren, maar ook modernere ontwerpen die perfect zijn om uw gevoel voor stijl te laten zien tijdens vergaderingen, bruiloften en andere speciale evenementen. Vind stevige stropdassen, plaid, paisley en nog meer humoristische opties met favoriete personages of hobby's.

Dasstropdassen voor heren

Voor een tijdloze look zijn stropdassen voor heren perfect. Stap vol vertrouwen je dag door, wetende dat je er altijd goed uitziet, ongeacht de arena. Van de directiekamer tot uit eten gaan, stropdassen voor heren zijn bijna overal thuis. Bovendien zorgt onze grote selectie stropdassen voor heren ervoor dat u zeker het juiste patroon en de juiste kleur vindt die bij uw persoonlijkheid passen. Je vindt er alles, van gedurfde stropdassen met asymmetrische patronen tot meer conservatieve stropdassen in effen kleuren. Maak je keuze en laat je persoonlijkheid zien.

Magere stropdassen

Haal het meeste uit een van de meer opwindende modetrends, skinny stropdassen voor heren. Skinny stropdassen zijn geweldig voor mannen met een smallere torso. Terwijl meer traditionele stropdassen bij een slanke man overdreven wijd kunnen lijken, zijn dunne stropdassen meestal wat meer proportioneel. Ook zijn skinny stropdassen geweldig voor minder formele omgevingen. Hoewel ze perfect acceptabel zijn op kantoor, gedijen dunne stropdassen echt goed in het nachtleven. Verander van je driedelige in je favoriete spijkerbroek en je bent klaar om je vrienden te ontmoeten voor een avondje uit dat je niet snel zult vergeten.

Vlinderdassen

Vlinderdassen zijn een absolute must voor meer formele, black-tie-optionele evenementen. Dit gaat zo goed als vanzelf. Maar dat is niet het einde van alles en alleen voor vlinderdassen. Vlinderdassen hebben de laatste jaren aan bekendheid gewonnen en worden over het algemeen gezien als keurig met een vleugje durf. Dus beperk jezelf niet tot bruiloften of prom. Je kunt ook experimenteren met strikjes in semi-formele situaties, zoals werkkleding. Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze het onderdeel maken van hun normale look!

Een van de gemakkelijkste manieren om herenstropdassen te kopen, is door te beginnen met het patroon dat u zoekt. Solids zijn vaak de basis voor een klassieke look, en ze zijn ook geweldig om te coördineren met je date. Laat de avondjurk van je metgezel echt schitteren terwijl je de kleur accentueert. Strepen bieden een look die teruggrijpt op de herenmode van na de Tweede Wereldoorlog, maar voelt vandaag de dag nog steeds modern aan. Geruite stropdassen bieden een extra laag diepte en kleur aan je look, terwijl ze toch enigszins ingetogen zijn. Stropdassen met bloemen maken een comeback en zijn een geweldige manier om wat luchtigheid toe te voegen aan je lente- of zomeroutfit.