ajaxLoader
Colberts

DESIGNBLAZERS VOOR HEREN

Blazers voor heren kunnen een look afmaken, een outfit naar een hoger niveau tillen en een extra laag warmte toevoegen op een kille dag. En of je ze nu draagt ​​met een jeans en een sjaal, naar kantoor met een bijpassende broek of naar een speciale gelegenheid, herenjassen en blazers zijn altijd een goed idee. In onze hele collectie vind je stijlen voor elk facet van je leven, waardoor het gemakkelijk is om een ​​jas (of een paar) te kiezen die je kunt mixen en matchen met je favoriete stukken en een look kunt creëren die echt van jou is.

Casual blazers voor heren. Perfect voor dagen op kantoor, een avondje uit, en ingetogen looks, blazers met één rij knopen of sportjassen zijn de favoriet van de meeste mannen. In alles, van lichtgewicht linnen tot wol, canvas tot katoen, zien ze er net zo chic uit met jeans en een hoodie als met een broek en een button-down overhemd.

Double-breasted blazers voor heren. In tegenstelling tot de meeste casual blazers voor mannen, zijn double-breasted stijlen allemaal zakelijk. Met hun puntige revers en prominente horizontale lijnen, dankzij de plaatsing van de knopen, wekken deze herenblazers de illusie van bredere schouders en een V-vormige torso voor een sterke look van begin tot eind.

Diner jassen. Deze stijlvolle blazers voor heren zijn iets meer casual dan smokings en onderscheiden zich door op zichzelf staande stukken te zijn. Traditioneel verkocht zonder bijpassende broek, ze zijn bedoeld om te worden gemixt en gematcht met je favoriete broek - waardoor je je eigen unieke kijk op avondkleding krijgt.

Smokings voor mannen. Klassiek en traditioneel of gedurfd en onverwacht, smokings vertegenwoordigen het toppunt van evenementdressing voor mannen.