ajaxLoader
Pak Broek

DRESS BROEK VOOR HEREN

Shop nieuwe aankomsten met een brede selectie van geklede herenbroeken en kostuumbroeken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en meerdere pasvormen, waaronder extra slank, slank, klassiek en relaxed. Pak ons ​​nieuwe, opgewaardeerde 1MX-shirt en je bent helemaal klaar, combineer met je favoriete paar cognac oxfords en een slanke marineblauwe broek. Houd je het meer casual in sneakers? Pak een paar kaki's!

Hoe zorg je ervoor dat een geklede broek past?

Het vinden van de juiste passende geklede broek kan soms een uitdaging zijn, maar hier zijn een paar tips om het je gemakkelijker te maken.

1. Zoek een paar dat comfortabel zit zonder te trekken of te bundelen.

2. De zoom moet aan de bovenkant van je voet zitten, met een kleine onderbreking.

3. Broeken moeten een strakke lijn hebben van de taille tot aan de achterkant.

Is een kaki broek een geklede broek?

Kaki broeken hebben een lichtbruine kleur en zijn meestal te vinden in meer casual broeken, zoals chino's. Je kunt ze aankleden door ze te combineren met een overhemd, een blazer of een mooie trui met knopen. Als je iets professionelers nodig hebt, probeer dan onze katoenen geklede broek verkrijgbaar in een kaki kleur of een wol-linnen pantalon in kaki!

Zijn broeken en broeken hetzelfde?

Ja en nee. Als je gewoon een mooie broek nodig hebt die bij je button-down overhemd past, dan zijn ze in wezen uitwisselbaar! Broeken zijn meestal geplooide of platte broeken die anders geen deel uitmaken van een pak. Geklede broeken passen vaak bij pakken of blazers. Onthoud bij twijfel dat broeken vaak zakelijk casual zijn, terwijl geklede broeken zakelijk formeel zijn.